Kontakta Accounting Makes Me Happy

Vilken sorts redovisningsbyrå är rätt för dig?

Bokföring, Starta eget, Workshop

Personligen tycker jag att det är viktigt att byrån jobbar digitalt så du som kund inte ska behöva riskera att bokföringen kommer bort i posten eller behöva passa byråns öppettider. Genom att ha ett digitalt samarbete med byrån sparar du både tid och pengar.  

Tycker du att det är värdefullt att påförhand veta hur mycket du kommer att betala för din redovisning ska du välja en byrå som erbjuder fasta priser. Kontrollera om tex rådgivning och möten ingår i det fasta priset eller inte.  

Fundera på vad som är viktigt för dig. Är tillgänglighet och hög servicenivå viktigt ska du kanske inte satsa på en byrå med hög automatisering och ett väldigt lågt pris. Visst, det viktigaste blir gjort men vill du kunna träffa din redovisningskonsult för att bara ta en kaffe ihop och prata om ditt företagande så är de här företagen ingenting för dig. Välj då hellre en mindre byrå där du och ditt företag står i centrum. Tänk på det som ett restaurangbesök, vill du gå till en snabbmatskedja eller en gourmetrestaurang?

Fler artiklar:

 

Digitalize this!

För mig är det självklart att ha ett digitalt samarbete med mina kunder. På så sätt kan kunden lämna in bokföringsunderlag när som helst. Men det är lika självklart för mig att träffa kunden ofta. Därför ingår möten och rådgivning i...

läs mer

Hur får man mer ork som egenföretagare?

För att orka med att utveckla ditt företag tror jag att det är viktigt att fokusera på de arbetsuppgifterna du tycker allra bäst om. Låt någon annan ta hand om det du inte kan eller vill göra. På så sätt hushåller du med...

läs mer

Kontaktaformulär

Använd formuläret för att kontakta mig eller maila mig på anna@happyaccounting.se

Accounting Makes Me Happy AB
Skytteholmsvägen 22, 171 44 Solna
Org.nr: 559212-0165